.
Hit enter after type your search item

Bij ons bestel je groente van eigen land. 100% biologisch geteeld zonder alle schadelijke stoffen. De groente zijn goed gelukt en met het woord biologisch in het achterhoofd krijg ik nu al honger. Biologisch van het land en voor de hele week geselecteerd in het kratje op weg naar… Jou?

DIT WAS ONZE AANBIEDING, WAS U NOG OP TIJD?
Groente bestellen? Bij ons bestel je groente van eigen land. 100% biologisch geteeld zonder alle schadelijke stoffen. De groente zijn goed gelukt en met het woord biologisch

Natuurlijk stel jezelf de gehele box zelf samen, jij bepaalt wat je eet en hoe je het eet. Onze groenten komen dus direct door naar u thuis, zo de keuken in en hopla op het bordje.

Al hoewel je ze zelf nog wel moet koken, verzekeren wij jou ervan dat ze 100% biologisch en dus extra lekker zijn!

Bestel hier jouw biologisch groenten pakket >

Vegetarische producten

 • De echte vegetarische kaasboer

  Breed assortiment Goudse Kaas en Kaasmandjes. Deze kunt u online bestellen. We snijden de kaas altijd vers van het mes, en verpakken de kaas zonder conserveringsmiddelen. Versturen de kaas wereldwijd op.Uw online Hollandse kaas webshop - GoudseKaasShop.nl

 • Biologisch vlees - Vegadoos voor de vegetarische fijnproever

  Biologisch en duurzaam vlees Vlees wat uit jouw eigen omgeving komt, van de lokale boer en een stukje duurzamer vlees bestaat er echter niet. Duurzaam, daar moeten we heen met zijn allen en deze boer doet alles wat in zijn macht ligt om jou te voorzien van een sappig stukje, duurzaam en groen vlees!

 • Koken begint met kookspullen

  Wij hebben werkelijk alles in huis om jou de beste handvatten te bieden om de lekkerste maaltijd te laten bereiden. Pannen, mixers, textiel, messen of pannen.... wij hebben alles om jou de lekkerste maaltijden te laten bereiden... Zien we je snel?

Regelmatig Maaltijdbox aanbiedingen van:

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
ajax-loader

Contact to Listing Owner

Captcha Code
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :