.
Hit enter after type your search item
Eten kun je voor de gehele week bestellen of voor één dag. Het wachten in winkels is bijna voorbij en in verband met corona is dat de uitkomst om zo min mogelijk contacten aan of op te doen. Zo verspreiden wij het risico samen naar bijna nihil voor één ieder die dat belangrijk acht. Daarbij betaal je ook nog eens een vaste lage prijs.

Eten kun je voor de gehele week bestellen of voor één dag. Het wachten in winkels is bijna voorbij en in verband met corona is dat de uitkomst om zo min mogelijk contacten aan of op te doen.

Zo verspreiden wij het risico samen naar bijna nihil voor één ieder die dat belangrijk acht. Daarbij betaal je ook nog eens een vaste lage prijs. Bekijk hier het overzicht van alle vegaboxen >

Vleesrestaurant of thuisbezorging?

Wij hebben tevens ook hele vleespakketten voor ruim 52 maaltijden, omgerekend betaal je ongeveer € 2.20 per maaltijd. Zeker nu de gezellige warme dagen er weer aankomen scheelt thuisbezorging vlak voor kerst jou een hoop kopzorgen. Bestel gemakkelijk en snel via vegadoos.nl jouw groente en vleesbox. Of kies jij meer voor uit eten?

Regelmatig Maaltijdbox aanbiedingen van:

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
ajax-loader

Contact to Listing Owner

Captcha Code
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :